Messi, amendă istorică la PSG: Presa franceză oferă noi detalii despre „ruptura“ anului în fotbal

Messi, amendă istorică la PSG: Presa franceză oferă noi detalii despre „ruptura“ anului în fotbal

Ciudate vremuri trăim în fotbal! Cristiano Ronaldo (38 de ani), plătit cu vreo 200 de milioane de euro pe an la Riad, abia așteaptă să plece de la Al-Nassr, iar Lionel Messi (35 de ani) căruia PSG îi virează vreo 35 de milioane de euro în conturi anual, tocmai a arătat o lipsă crasă de respect pentru club, declanșând un scandal despre care Adevărul a scris aici.

Lionel Messi, plecarea de la PSG e o chestiune de zile

Potrivit jurnaliștilor francezi, de acum nu mai există nicio cale de împăcare în acest conflict Messi – PSG. Iar Leo va părăsi Franța, după expirarea contractului său cu formația pariziană, în luna iunie. Așadar, la doi ani după transferul său de la Barcelona, aventura lui Messi la PSG se va încheia.

Acest capitol din cariera argentinianului i-a adus până acum două trofee – un titlu și o Supercupă a Franței – dar va include de acum și o amendă istorică! Pentru că suspendarea de două săptămâni pe care tocmai a primit-o de la PSG e una fără plată! Jurnaliștii din Hexagon au calculat ce înseamnă acest lucru: la salariul stagional al lui Messi, de 35 de milioane de euro, sud-americanul va pierde o sumă de aproape 1,5 milioane de euro! Așadar, căpitanul Argentinei tocmai s-a ales cu una dintre cele mai mari amenzi din istoria fotbalului. Comparabilă cu cea primită, în iarnă, de Cristiano Ronaldo, de un milion de lire sterline, despre care Adevărul a scris aici.

Nici măcar nu va fi primit la antrenamente!

Revenind la situația lui Messi, această suspendare fără plată îl va lăsa și fără dreptul de a se antrena cu echipa PSG-ului! Așadar, încă o situație jenantă pentru fotbalistul argentinian, care va rata meciurile cu Troyes (7 mai, deplasare) și cu Ajaccio (13 mai, acasă).

Când va expira suspendarea de două săptămâni primită de Messi, acesta va putea evolua în ultimele trei partide ale sezonului pentru PSG, cu Auxerre (21 mai, deplasare), Strasbourg (27 mai, deplasare) și cu Clermont (3 iunie, acasă). Foarte probabil, în acest ultim meci de pe „Parc des Princes“, Messi va fi fluierat copios de fani, în ceea ce va fi, aproape sigur, ultima sa apariție în tricoul PSG-ului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”