Messi, pe val în America: Leo, aproape de al doilea trofeu cu Inter Miami

Messi, pe val în America: Leo, aproape de al doilea trofeu cu Inter Miami

Inter Miami, condusă de Lionel Messi, s-a calificat în finala US Open Cup la fotbal, miercuri, după ce a învins-o pe FC Cincinnati cu scorul de 5-4, la loviturile de departajare, în semifinalele competiţiei.

Lionel Messi strălucește la Inter Miami

Gazdele au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Luciano Acosta (18) şi Brandon Vazquez (53), dar echipa din Florida a reuşit să revină şi să trimită meciul în prelungiri in extremis, graţie dublei ecuadorianului Leonardo Campana (68, 90+7), Messi furnizând centrările la ambele goluri.

Inter Miami a preluat conducerea în prelungiri prin golul lui Josef Martinez (93), dar Yuya Kubo a egalat (114). La loviturile de departajare, pentru echipa din Miami au transformat toţi executanţii, Lionel Messi, Facundo Farias, David Ruiz, Josef Martinez şi Benjamin Cremaschi, iar pentru gazde au înscris Yuya Kubo, Santiago Arias, Sergio Santos şi Matt Miazga, în timp ce Nick Hagglund a ratat.

Inter Miami, care a câştigat Leagues Cup sâmbăta trecută, o va înfrunta în finala US Open Cup pe Houston Dynamo, care a trecut în cealaltă semifinală de Real Salt Lake cu scorul de 3-1, după prelungiri. Finala va avea loc pe 27 august, în Florida.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?