Messi și Antonella, căsătorie în țara natală, cu Shakira printre invitați

Messi și Antonella, căsătorie în țara natală, cu Shakira printre invitați

Lionel Messi, 30 de ani, și Antonella Roccuzzo, 29 de ani, se căsătoresc vineri la Rosario, orașul natal al internaționalului argentinian, cu Shakira și copiii său, Thiago și Mateo, printre invitații care vor fi martori la schimbul de jurăminte, înainte de o petrecere fastuoasă însuflețită de ritmuri cumbia, relatează AFP.

Ar fi putut alege ca locație un castel din Spania sau o plajă de vis din Caraibe, dar au preferat orașul natal Rosario (estul Argentinei), un port agroindustrial la malul Rio Parana.

În pofida unui zbor cu avionul de 14 ore din Barcelona (Spania), practic toți coechipierii Barçei vor face deplasarea, printre care Neymar, Luis Suarez, Javier Mascherano, Samuel Umtiti, Jérémy Mathieu sau Lucas Digne.

Chiar și personalul implicat în club, de la maseuri la preparatori fizici sau responsabili cu logistica, au fost invitați la nuntă de cel care a câștigat cinci Baloane de Aur. În schimb, el nu i-a invitat pe membrii conducerii FC Barcelona, nici pe fostul anternor Pep Guardiola, sau pe cel care își încheie contractul Luis Enrique, sau pe fostul selecționer al naționalei argentiniene, legendarul Diego Maradona.

Nunta va începe la 19:00 ora locală (22: GMT) la Pullman City Center din Rosario, un complex hotelier-cazino situat în apropierea cartierului sărac, Las Flores, fief al traficanților de droguri Los Monos, care seamănă teroarea în Rosario.

Măsurile de securitate au fost întărite în împrejurimi și 300 de polițiști au fost postați de-a lungul celor 21 de km care duc la aeroport. Municipalitatea a reamenajat spațiile și i-a îndepărtat pe vânzătorii ambulanți și pe spălătorii de parbrize ocazionali.

Lista invitaților cuprinde 260 de nume, iar 157 de jurnaliști vor acoperi evenimentul.

Rochia miresei, creație a stilistei catalane Rosa Clara, care a realizat-o și pe cea a Reginei Spaniei sau a actriței Eva Longoria, este așteptată cu nerăbdare să fie văzută. Realizată la Barcelona, rochia a fost trimisă cu avionul și livrată la Rosario, fiind escortată de doi agenți de securitate. Secretul a fost bine menținut.

De la întoarcerea lor în Argentina, la 19 iunie, Antonella și Lionel sunt izolați în proprietate lor din Arroyo Seco, în apropiere de Rosario. Cei doi s-au cunoscut în 1996 și trăiesc împreună de zece ani.

Zvonurile privind organizarea petrecerii burlacilor pentru Lionel, sau cu prietenele pentru Antonella au circulat, însă acest lucru pare imposibil cu desfășurarea armatei de paparazzi în căutarea unor imagini de senzație, notează o prietenă a miresei.

Doar fostul portar al Barçei, José Pinto, a postat pe Instagram o poză cu Messi în jurul unui 'asado', tipicul grătar argentinian, în compania lui Gabriel Milito și lui Pepe Costa.

Începând de miercuri, peste zece avioane i-au transportat pe invitații veniți din Europa la Rosario. La aeroport, curioșii așteaptă venirea invitaților vedetă și mai ales a divei columbiene Shakira, soția lui Gérard Piqué, coechipier al lui Messi.

Pe străzile din Las Heras, unde a crescut Messi, se simte un aer de "fiesta" în întreg cartierul. Vineri vom sărbători cu toții în onoarea lui Leo și Anto, care este o fată simplă și simpatică la fel ca el, să aibă noroc", le-a urat un vânzător ambulant de popularele 'choripanes', sandvișuri cu cârnat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren