Messi și colegii săi din naționala Argentinei au călătorit recent cu avionul prăbușit în Columbia

Messi și colegii săi din naționala Argentinei au călătorit recent cu avionul prăbușit în Columbia

Selecționata Argentinei, în frunte cu starul său Lionel Messi, a călătorit în urmă cu mai puțin de trei săptămâni cu avionul care s-a prăbușit luni noaptea în Columbia, având la bord 81 de persoane, între care și delegația echipei braziliene de fotbal Chapecoense, informează presa internațională.

Aeronava Lamia BAE-16 era frecvent utilizată de către echipele de fotbal din America de Sud, iar Messi și colegii săi din naționala "albiceleste", între care Di Maria, Higuain și Masquerano, l-au utilizat pentru a se deplasa luna aceasta în Brazilia, unde au fost învinși fără drept de apel de Selecao (0-3), în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal ediția 2018, disputat pe 10 noiembrie, precizează cotidianul spaniol Marca.

Atletico Nacional, echipa care trebuia să o înfrunte miercuri pe Chapecoense în finala Cupei Sudamericana, a confirmat prin intermediul președintelui său, Juan Carlos de la Cuesta, că a utilizat în mai multe rânduri același avion.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”