Messi, văzut în șlapi la supermarket. Ce a scris presa internațională despre apariție

Messi, văzut în șlapi la supermarket. Ce a scris presa internațională despre apariție

După ce superstarul argentinian Lionel Messi, în vârstă de 36 de ani, a fost surprins în șlapi în timp ce își făcea cumpărăturile la supermarket, presa internațională a scris că fotbalistul se bucură de o viață liniștită în SUA, „după două decenii în care a fost în lumina reflectoarelor”.

Messi urmează să fie prezentat duminică, 16 iulie, la noua sa echipă. FOTO Profimedia (Arhivă)

Argentinianul a ales să poarte un tricou, bermude și șlapi pentru a ieși la cumpărături cu familia sa. Messi a fost recunoscut rapid de oamenii aflați în magazin , iar câțiva fani i-au cerut să facă o fotografie cu el.

Lionel Messi, la cumpărături în Miami

Lionel Messi, la cumpărături în Miami. Foto Twitter

Imaginile cu fotbalistul și familia sa au fost preluate de presa internațională .

Lionel Messi este exact ca noi: merge la cumpărături la Publix, un supermarket local. Joi seara, au apărut imagini cu Messi la Publix, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarket-uri din Florida. E un pic surprinzător că Messi a reușit să-și umple coșul de cumpărături înainte ca lumea să-l recunoască, la coadă, înainte să achite. Messi nu le-a refuzat celor prezenți dorința de a face o poză. Copiii lui Leo alergau prin supermarket, în timp ce tatăl lor se poza cu cei care i-au cerut asta", a scris Marca .

„Lionel Messi deja se simte ca acasă la Miami: și-a scos familia la cumpărături. Starul argentinian se bucură de o viață mai liniștită în SUA, după două decenii în care a fost în lumina reflectoarelor. După ce a fost surprins la un restaurant din Miami, alături de tatăl său, soție și cei 3 copii, Leo Messi a fost văzut acum la cumpărături. În timp ce împingea un cărucior, Messi a ales câteva delicatese americane", conform Mirror.

Lionel Messi a cumpărat cereale americane și s-a pozat cu fanii uluiți că l-au găsit într-un supermarket. Messi se acomodează cu viața din SUA și și-a dus familia la cumpărături, la supermarket, chiar a doua zi de când a ajuns la Miami", a scris The Sun.

Cel mai mare fotbalist din lume și familia sa superbă îi uimesc pe clienții de la Publix, în timp ce se aprovizionează cu cereale și bunătăți înainte de debutul său la Inter Miami”, scrie Daily Mail.

Lionel Messi urmează să fie prezentat duminică, 16 iulie, la noua sa echipă, iar debutul său la Inter Miami ar urma să se aibă loc pe 21 iulie , cu ocazia unui meci din Leagues Cup.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat