Metrorex a desfăcut contractele de muncă pentru 8 angajaţi care au blocat demolarea spaţiilor comerciale ilegale

Metrorex a desfăcut contractele de muncă pentru 8 angajaţi care au blocat demolarea spaţiilor comerciale ilegale

Compania Metrorex a decis desfacerea contractelor de muncă din cauze disciplinare pentru opt angajaţi care au împiedicat, în luna mai, dezafectarea unor spaţii comerciale construite fără aprobări legale în staţia Grozăveşti, se menţionează într-un comunicat remis miercuri de operatorul de transport.

Metrorex a finalizat cercetarea disciplinară prealabilă a celor opt angajaţi care, pe 19 şi 20 mai anul curent, între orele 23:10 - 01:00, au refuzat să părăsească staţia de metrou Grozăveşti după terminarea programului de circulaţie a trenurilor cu călători, deşi trebuiau să evacueze incinta staţiei, se precizează în comunicat.

De asemenea, cei opt angajaţi au împiedicat accesul în interiorul staţiei, în acea noapte, a reprezentanţilor ADP Sector 6 sosiţi pentru dezafectarea unor spaţii comerciale construite fără aprobări legale, potrivit comunicatului.

În urma finalizării cercetării, conducerea Metrorex a constatat că cei opt angajaţi au comis abateri deosebit de grave de la ordinea şi disciplina muncii şi a decis desfacerea disciplinară a contractelor individuale de muncă pentru cei opt angajaţi implicaţi, se menţionează în comunicatul Metrorex. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

4 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

5 Ce înseamnă Anul Iepurelui de Apă pentru semnul tău zodiacal chinezesc?