Metrorex a închis staţiile Victoriei şi Romană, după ce o persoană a fost lovită de tren în tunel

Metrorex a închis staţiile Victoriei şi Romană, după ce o persoană a fost lovită de tren în tunel

Staţiile de metrou Romană şi Victoriei au fost închise joi, după ce un tren a lovit o persoană în tunel , în jurul orei 15:00, potrivit unui comunicat al Metrorex, remis, joi, AGERPRES.

Totodată, circulaţia trenurilor este organizată în sistem pendulă pe magistrala 2, între Universitate-Berceni şi Aviatorilor-Pipera.

"Reorganizarea a fost făcută ca urmare a lovirii unei persoane de către un tren de metrou, în tunel, la 50 metri de staţia Piaţa Romană, posibilă tentativă de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condiţiile în care s-a produs evenimentul", se arată în comunicat.

La faţa locului se află atât echipele medicale SMURD, cât şi Salvatarii Metrou. Metrorex va comunica reluarea circulaţiei trenurilor de metrou în condiţii normale.

La rândul său, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov a informat că o persoană a fost lovită de metrou în galeria subterană de la staţia Piaţa Romană, la aproximativ 50 de metri de peron. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...