Metrorex: Echipa OLAF, aflată în misiune la sediul companiei, a solicitat documente referitorare la Magistrala 5

Metrorex: Echipa OLAF, aflată în misiune la sediul companiei, a solicitat documente referitorare la Magistrala 5

O echipă a Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF) a efectuat o misiune la sediul Metrorex şi a solicitat o serie de documente referitoare la proiectul Magistrala 5 de metrou, precizează conducerea companiei de transport cu metroul, în urma unei solicitări a AGERPRES.

"Metrorex confirmă că o echipă OLAF a întreprins o misiune la sediul Metrorex, ocazie cu care a solicitat o serie de documente referitoare la proiectul Magistrala 5 de metrou, Eroilor- Râul Doamnei. Facem menţiunea că acest proiect de investiţii a făcut obiectul verificărilor Autorităţii de Management POS-T şi ale Autorităţii de Audit, nefiind identificate aspecte care să contravină regulilor şi procedurilor prevăzute de reglementările europene şi naţionale", a declarat Ion Constantinescu, directorul general al Metrorex.

Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor, OLAF a cerut documentele, fără să menţioneze dacă sunt probleme cu acest contract şi fără să spună nimic la sfârşitul controlului, care s-a încheiat miercuri.

Proiectul Magistralei 5 este finanţat din fonduri nerambursabile în cadrul programului Operaţional Sectorial - Transport 2007 -2013 şi Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 - 2020. Magistrala 5 are trei secţiuni: Eroilor - Drumul Taberei, Eroilor - Iancului, respectiv Iancului - Pantelimon.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”