Metrorex: Lucrări de reparaţii la plafonul fals din accesul B al staţiei Piaţa Unirii 1, începând din 27 septembrie

Metrorex: Lucrări de reparaţii la plafonul fals din accesul B al staţiei Piaţa Unirii 1, începând din 27 septembrie

Metrorex informează că, începând de luni, vor avea loc lucrări de decopertare a plafonului fals de la accesul B al staţiei de metrou Piaţa Unirii 1, călătorii urmând să folosească accesul A sau celelalte intrări disponibile ale staţiei Piaţa Unirii 2.

"(...) în perioada 27.09 - 03.10.2021 (inclusiv în zilele de weekend), la accesul B al staţiei de metrou Piaţa Unirii 1 (situat la intersecţia Splaiul Independenţei cu Bd. Dimitrie Cantemir - Hotel Horoscop) se vor desfăşura lucrări specifice de decopertare a plafonului fals din staţie. Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi supravegheată de către personalul specializat Metrorex şi securizată cu bandă de semnalizare", se arată într-un comunicat de presă al companiei de transport.

Reprezentanţii Metrorex precizează că, în intervalul în care vor avea lucrările de reparaţii, călătorii sunt rugaţi să acceseze staţia de metrou Piaţa Unirii 1 prin accesul A al staţiei sau prin celelalte intrări disponibile ale staţiei de metrou Piaţa Unirii 2. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa