Metrorex: Trenurile de metrou sunt dezinfectate zilnic prin nebulizare 3D

Metrorex: Trenurile de metrou sunt dezinfectate zilnic prin nebulizare 3D

Trenurile de metrou sunt dezinfectate, în fiecare zi, prin intermediul unei proceduri industriale, denumită nebulizare 3D, pentru combaterea răspândirii infecţiei cu coronavirus, potrivit unui comunicat al Metrorex, remis luni AGERPRES.

Astfel, cu ajutorul unui dispozitiv portabil brevetat şi fabricat în România, vagoanele de metrou sunt dezinfectate prin vaporizarea unui biocid certificat de Ministerul Sănătăţii, în interiorul acestora.


"Nebulizarea 3D este una dintre cele mai eficiente forme de dezinfectare a aerului şi a suprafeţelor, deoarece dezinfectantul ajunge nu numai în fiecare colţ al vagonului, ci şi în traseele de ventilaţie a aerului. Aceasta este o măsură suplimentară de prevenţie şi protecţie pentru ca trenurile să fie mai sigure pentru sănătatea publicului călător", se menţionează în comunicat.

Totodată, reprezentanţii Metrorex fac apel la călători pentru a respecta cu stricteţe măsurile de precauţie şi prevenţie comunicate deja de autorităţi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante