Metroul circulă pe un singur fir între Ștefan cel Mare și Gara de Nord; o avarie la o conductă RADET

Metroul circulă pe un singur fir între Ștefan cel Mare și Gara de Nord; o avarie la o conductă RADET

Trenurile de metrou circulă pe un singur fir pe tronsonul Ștefan cel Mare - Gara de Nord din cauza uni conducte RADET care a fost avariată și s-au produs infiltrații masive de apă caldă în tunel, se arată într-un comunicat de presă remis, miercuri, AGERPRES.

'Astăzi, 12 aprilie 2017, o conductă magistrală a furnizorului de utilități RADET a fost avariată și s-au produs infiltrații masive de apă caldă în tunelul metroului între stațiile Piața Victoriei 2 — Gara de Nord 1. Acest lucru a determinat modificarea circulației trenurilor pe un singur fir, pe tronsonul Ștefan cel Mare — Gara de Nord 1', se arată în documentul Metrorex.

Până la remedierea situației, circulația pe tronsonul amintit se va desfășura pe firul 2.

'Echipele Metrorex depun eforturi susținute, pentru ca circulația trenurilor să fie reluată în cel mai scurt timp, în condiții normale, corelat cu intervenția efectuată de RADET', menționează sursa citată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren