Mexic: 11 membri ai unei familii, dintre care doi copii, împușcați mortal

Mexic: 11 membri ai unei familii, dintre care doi copii, împușcați mortal

Unsprezece membri ai unei familii, dintre care doi minori, au fost împușcați mortal de bărbați înarmați într-o zonă montană din statul Puebla, în centrul Mexicului, în urma unui "conflict personal", au informat vineri autoritățile, citat de AFP.

Victimele — cinci femei, patru bărbați și două fete — au fost ucise în localitatea El Mirador, la circa 300 de km de Ciudad de Mexico, aproape de statul Oaxaca.

"Alte două minore grav rănite au fost transportate la un spital din regiune", a declarat pentru AFP Vicente Lopez de la Vega, primarul din Coxcatlan.

Potrivit autorităților, martorii au reușit să identifice doi agresori. Unul dintre ei ar fi violat în urmă cu nouă ani una dintre femeile asasinate, cu care ar fi avut un copil.

Partenerul actual al acestei femei, care a fost de asemenea ucis, a fost atacat cu armă albă în timpul acestei drame și prezenta mai multe răni decât celelalte victime, potrivit autorităților.

Cei doi agresori se ascund în prezent într-o zonă montană situată între statele Puebla și Oaxaca, unde sunt căutați de către poliție.

"Atacatorii au venit pe jos la locul unde se afla familia și au deschis focul", au precizat autoritățile judiciare din statul Puebla.

Victimele ar fi fost atacate în interiorul unei locuințe, conform unei surse din cadrul autorităților locale, însă media au indicat că trupurile neînsuflețite au fost descoperite în diferite locuri.

Regiunea Puebla nu este cea mai afectată de violențele legate de traficul de droguri din Mexic, chiar dacă recent au avut loc mai multe crime, printre care și linșaje.

În martie, într-o zonă rurală din acest stat, în cuve umplute cu acid au fost găsite resturi umane.

La sfârșitul lunii mai, patru persoane au fost ucise în timpul unei reglări de conturi între grupuri criminale care fură din conductele petroliere din regiune.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 VIDEO Lucrurile iau o turnură surprinzătoare în Rusia! Primii militari ruși luați prizonieri de gherila anti-Putin

3 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

4 Contraofensiva a început cu stângul? Ucraina ar fi atacat cu șase batalioane mecanizate și două batalioane de tancuri în sudul Donețkului / Rusia susțin…

5 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală