Mezei, la DNA: Cuc a trecut o linie când a considerat că-şi poate bate joc de cariera unui om

Mezei, la DNA: Cuc a trecut o linie când a considerat că-şi poate bate joc de cariera unui om

Mădălina Mezei, fost director general al TAROM, a afirmat, luni, că ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, "a trecut o linie" atunci când a considerat "că-şi poate bate joc de cariera şi profesia unui om".

"Eu cred în familie, în carieră şi TAROM. TAROM este a doua mea familie. Domnul Cuc a trecut o linie când a considerat că-şi poate bate joc de cariera şi profesia unui om. Planul meu profesional este de a livra o strategie pentru TAROM pe termen lung, iar eu l-am crezut pe domnul Cuc, considerând că putem construi împreună aşa ceva", a declarat Mezei la ieşirea din DNA.

Mădălina Mezei s-a prezentat luni la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost audiată, în calitate de martor, într-un dosar deschis de procurorii anticorupţie, după ce l-a acuzat public pe Răzvan Cuc că, în ziua moţiunii de cenzură, acesta i-ar fi cerut să reţină aeronave la sol. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”