MFP a publicat execuția bugetară a ordonatorilor principali de credite la 30 aprilie 2016 pe platforma www.transparenta-bugetara.gov.ro

MFP a publicat execuția bugetară a ordonatorilor principali de credite la 30 aprilie 2016 pe platforma www.transparenta-bugetara.gov.ro

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a publicat execuția bugetară cumulată la 30 aprilie 2016 a ordonatorilor principali de credite pe platforma www.transparenta-bugetara.gov.ro, accesată până luni, 16 mai, de 54.300 de persoane care au descărcat aproape 92.000 de documente în format deschis, se arată într-un comunicat al MFP transmis, luni, AGERPRES.

Sursa foto: www.transparenta-bugetara.gov.ro

"Ministerul Finanțelor Publice a publicat execuția bugetară cumulată la 30 aprilie 2016. Este vorba de raportul de execuție bugetară și de cel agregat la nivel de ordonator principal de credit. Acolo unde nu au fost completate fișierele și unde pe coloana 'execuție cumulată' valoarea este zero, înseamnă că nu au fost efectuate plăți pe un anumit sector bugetar până la sfârșitul lunii de raportare", se menționează în comunicat.

Potrivit Ministerului, toate datele sunt încărcate pe platformă în prima jumătate a lunii, până cel târziu pe data de 15, după care sunt verificate atât din punct de vedere al coerenței, cât și al corectitudinii. "A fost pus la punct un mecanism care verifică respectarea termenelor de transmitere a informațiilor în sistem, precum și unul de control permanent al procesului de plată", se subliniază în comunicat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

3 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu

4 Așa o fi?

5 Raluca Medeşan a murit la doar 34 de ani / Era co-fondatoarea proiectului Profesorul Digital