„Mi-aș fi dorit să-l atingi”/Xonia și-a pus fundulețul pe un site dedicat adulților

„Mi-aș fi dorit să-l atingi”/Xonia și-a pus fundulețul pe un site dedicat adulților

De câțiva ani, tot mai multe vedete aleg să le facă pe plan fanilor și postează în mediul online fotografii și filmulețe cu ele în ipostaze cât mai deocheate.

Pe lângă imaginile publice de pe Facebook sau Instagram, celebritățile au ales să își facă diferite conturi și pe site-uri interzise minorilor, precum OnlyFans. Astfel, Bella Thorne sau Larisa Drăgulescu vând pe internet atât poze, cât și filmulețe interzise.

Recent, și Corina Bud și-a întrebat fanii dacă e timpul să își facă și ea cont pe site-ul amintit mai sus, iar Xonia a decis încă din luna decembrie să apară pe OnlyFans. Chiar dacă nu este foarte activă pe platforma dedicate adulților, Xonia a scris inclusive pe Instagram că fanii o pot găsi acolo, lăsând totodată și link-ul la descriere.

Cea mai recentă postare pe care Xonia a făcut-o pe OnlyFans a fost pe 13 februarie, iar ultima dată când a fost online a fost pe 14 mai. „4 dintre cele mai savuroase poze cu fundul meu. Mi-aș fi dorit să-l atingi”, este descrierea unui set de patru poze care costă 20 de dolari. Iar un filmuleț cu artista costă 25 de dolari, scrie protv.ro .

Xonia nu este însă la primele apariții interzise minorilor, în trecut artista fiind și una dintre vedetele care au pozat în Playboy.

foto: Instagram Xonia


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…