Michael Bloomberg promite să transforme Casa Albă în "open space"

Michael Bloomberg promite să transforme Casa Albă în "open space"

S-a terminat cu discreţia birourilor şi secretele de alcov la Casa Albă? În orice caz, este ce promite candidatul la primarele democrate pentru prezidenţialele americane din 2020 Michael Bloomberg, notează AFP.

"Eu, preşedinte, voi transforma East Room (cea mai mare încăpere de la Casa Albă) în open space, unde voi sta pe scaun în mijlocul echipei noastre", a scris luni pe Twitter omul de afaceri, unul dintre cei mai bogaţi din lume.

"Voi utiliza Biroul Oval pentru funcţiile oficiale - niciodată pentru a scrise mesaje pe Twitter -, dar restul timpului voi fi acolo unde trebuie să fie un conducător: cu echipa sa", a adăugat el.

Fostul primar al New Yorkului trimite în mesajul său spre un articol al site-ului de informaţii Politico legat de mutarea sediului său de campanie într-un zgârie-nor din Times Square.

Politico informează că patronul agenţiei de presă Bloomberg, intrat relativ târziu în cursa pentru Casa Albă, intenţionează să îşi conducă trupele dintr-un "open space" care se va situa chiar deasupra primelor şase etaje aparţinându-i lui Jared Kushner, ginere şi consilier al unui alt miliardar, Donald Trump.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi dezvăluiri despre Vlad Voiculescu, un personaj cu un CV controversat

2 ZVON O halcă din PSD se va desprinde din partid după 6 decembrie! Se vorbește despre 25 de senatori și deputaț…

3 „Pe ăsta l-am arestat eu!” / Berbeceanu, uluit după ce un fost şef al prostituatelor a ajuns consilier local PSD…

4 „În China sau în Singapore ar fi fost executat pe loc” / Romeo Dunca despre „moștenirea” lăsată de omul PSD

5 BREAKING Aproape un milion de euro ascunși în ligheane sau în pereți / „Noi fabrici de permise” descoperite de p…