Michael Bloomberg promite să transforme Casa Albă în "open space"

Michael Bloomberg promite să transforme Casa Albă în "open space"

S-a terminat cu discreţia birourilor şi secretele de alcov la Casa Albă? În orice caz, este ce promite candidatul la primarele democrate pentru prezidenţialele americane din 2020 Michael Bloomberg, notează AFP.

"Eu, preşedinte, voi transforma East Room (cea mai mare încăpere de la Casa Albă) în open space, unde voi sta pe scaun în mijlocul echipei noastre", a scris luni pe Twitter omul de afaceri, unul dintre cei mai bogaţi din lume.

"Voi utiliza Biroul Oval pentru funcţiile oficiale - niciodată pentru a scrise mesaje pe Twitter -, dar restul timpului voi fi acolo unde trebuie să fie un conducător: cu echipa sa", a adăugat el.

Fostul primar al New Yorkului trimite în mesajul său spre un articol al site-ului de informaţii Politico legat de mutarea sediului său de campanie într-un zgârie-nor din Times Square.

Politico informează că patronul agenţiei de presă Bloomberg, intrat relativ târziu în cursa pentru Casa Albă, intenţionează să îşi conducă trupele dintr-un "open space" care se va situa chiar deasupra primelor şase etaje aparţinându-i lui Jared Kushner, ginere şi consilier al unui alt miliardar, Donald Trump.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată sfidarea României...

2 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 România are 18 miliardari, cu 7 mai mulți decât anul trecut