Michael Douglas a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Michael Douglas a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Actorul Michael Douglas a celebrat marţi 50 de ani de carieră în cinema dezvelind o stea care îi poartă numele pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood, aflată în apropierea celei a legendarului său tată, Kirk Douglas, în vârstă de 101 ani, potrivit Reuters.

Foto: (c) NINA PROMMER / EPA


Michael Douglas (74 de ani), cunoscut pentru rolul Gordon Gekkocare din pelicula ''Wall Street'', care i-a adus un Oscar, a fost însoţit la ceremonie de tatăl său, protagonistul filmului cu gladiatori ''Spartacus'' (1960), de soţia sa, Catherine Zeta-Jones, şi de partenera din pelicula ''The China Syndrome'', Jane Fonda.


Foto: (c) NINA PROMMER / EPA

"Când am aflat că Michael va primi o stea, m-am gândit 'De ce a durat aşa demult?'. Mai ales că el a fost mereu cu un pas înaintea celorlalţi'', a spus Fonda cu ocazia ceremoniei.

Foto: (c) NINA PROMMER / EPA


Douglas a apărut în peste 60 de filme şi producţii de televiziune, printre care serialul poliţist ''The Streets of San Francisco'' din anii '70, thrillerele psihologice ''Fatal Attraction'' şi ''Basic Instinct'' şi filmul recent ''Ant-Man'', care adaptează o serie de benzi desenate Marvel.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?