Michelle Obama i-a prezentat Casa Albă viitoarei Prime Doamne, Melania Trump

Michelle Obama i-a prezentat Casa Albă viitoarei Prime Doamne, Melania Trump

Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, i-a prezentat joi Casa Albă celei care îi va succeda, din 20 ianuarie, la reședința prezidențială, Melania Trump, transmite EFE.

Însoțită de Michelle Obama, Melania Trump a făcut un tur al reședinței, cuprinzând balconul Truman, zona recepțiilor oficiale și Biroul Oval, după cum a explicat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Josh Earnest, într-o conferință de presă.

Cele două femei au băut împreună un ceai, ocazie cu care au vorbit despre creșterea copiilor în Casa Albă, mai ales că fiul cuplului Trump, Barron, are 10 ani, aceeași vârstă pe care o avea Malia, fiica cea mare a familiei Obama, când aceasta s-a mutat la reședința prezidențială, și trei mai puțin decât Sasha, fiica cea mică.

"Ambele fiice au petrecut anii de formare în Casa Albă, familia Trump are de asemenea un fiu. Este un tip de copilărie destul de unică, așa că au vorbit de cum să fie părinți buni pe timpul unei astfel de experiențe", a spus purtătorul de cuvânt prezidențial.

El a adăugat că întâlnirea a fost un gest de ospitalitate.

"Michelle Obama a explicat în mod public stresul mutării într-un loc nou, de a trăi într-un acvariu, într-un muzeu, și sunt sigur că Melania Trump simte parte din aceeași neliniște", a indicat Earnest.

În paralel, președintele SUA, Barack Obama, l-a primit pe succesorul său, Donald Trump, căruia i-a dorit succes, pentru binele țării, în timp ce președintele ales s-a angajat să lucreze cu predecesorul său în perioada de tranziție și să-i ceară sfatul cînd ajunge în Biroul Oval.

AGERPRES/ (AS — autor: Vicențiu Purcărea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”