Mihaela Buzărnescu, ignorată de arbitru înaintea accidentării groaznice. A avertizat că terenul e alunecos dar nu a fost băgată în seamă

Mihaela Buzărnescu, ignorată de arbitru înaintea accidentării groaznice. A avertizat că terenul e alunecos dar nu a fost băgată în seamă

Cu doar cateva minute inaintea accidentarii groaznice pe care a suferit-o in meciul cu Elina Svitolina, Mihaela Buzarnescu i-a spus arbitrului de scaun ca terenul este alunecos, relatează  Ziare.com .

Sportiva noastra putea avea o seara complet diferita in cazul in care arbitrul de scaun ar fi luat in seama ca terenul era alunecos, dupa ce la Montreala inceput sa picure.

Inainte sa se accidenteze, Mihaela i-a cerut arbitrului sa cheme cativa oameni pentru a sterge terenul cu prosoape, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Jocul a continuat, iar Mihaela a alunecat cateva momente mai tarziu, a calcat stramb si a parasit terenul intr-un scaun cu rotile.

Deocamdata nu se stie cat de grava este accidentarea sportivei noastre, insa vestile nu par a fi deloc bune.

Conform calendarului, urmatorul turneu la care Mihaela este inscrisa este cel de la Cincinnati, programat saptamana viitoare.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria