Mihaela Triculescu, omul Olguței Vasilescu, a fost numită în funcția de președinte al ANAF în locul lui Mișa

Mihaela Triculescu, omul Olguței Vasilescu, a fost numită în funcția de președinte al ANAF în locul lui Mișa

Mihaela Triculescu, omul Olguței Vasilescu, a fost numită de premier în funcția de președinte al ANAF în locul lui Ionuț Mișa. 

Mihaela Triculescu, specialist în insolvență, a fost director adjunct în Centrul Regional pentru Formarea Profesională a Adulților Dolj.

Premierul Viorica Dăncilă a semnat joi decizia de numire a Mihaelei Triculescu, în funcția de președinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat, a anunțat Guvernul într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Triculescu este economist cu peste 19 ani de experiență în mediul privat.

”Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici. Doamna Mihaela Triculescu este economist cu o vastă experiență. În ultimii trei ani a fost practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii. Noul președinte ANAF este licențiat în economie și absolvent al studiilor de master disciplina ”Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe Economice”, se mai arată în comunicatul Guvernului.

Potrivit profit.ro, în 2015, Mihaela Triculescu a participat la proba orală pentru ocuparea unui post de inspector la Antifraudă, dar a fost respinsă.

Anunțul vine la scurt timp după declarația ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, care a spus că i-a solicitat premierului Viorica Dăncilă revocarea din funcție a președintelui ANAF, Ionuț Mișa. El a susținut că ANAF trebuie să-și schimbe radical comportamentul și mentalitatea, să se informatizeze și să aibă o altă atitudine față de contribuabili.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...