Mihai Bendeac la Pro TV? Actorul le-a dat un indiciu important fanilor. „Messi al televiziunilor“

Mihai Bendeac la Pro TV? Actorul le-a dat un indiciu important fanilor. „Messi al televiziunilor“

Mihai Bendeac a postat o fotografie cu sigla postului pe contul său de Instagram, iar fanii sunt cum nu se poate mai încântați.

Mihai Bendeac este pregătit pentru o schimbare majoră în carieră FOTO Arhivă Adevărul

Mihai Beandeac va împlini 40 de ani pe 16 februarie, iar acest prag va aduce, cel mai probabil, o schimbare majoră și în cariera sa. După ce ani de zile a fost asociat cu postul Antena 1, actorul este pregătit să treacă la concurență, mai exact la Pro TV, așa cum a lăsat să se înțeleagă pe contul său de Instagram.

Mihai Bendeac a postat o fotografie cu sigla Pro TV, fără niciun comentariu aferent, însă a fost suficient pentru ca fanii să-l asalteze cu mesaje.

Crește audiența Pro TV-ului cu 50%“, „Succes în noua etapă a vieții tale, meriți să fii respectat și plătit așa cum se cuvine“, „Abia aștept să te văd la TV, îmi e dor de tine“, „Doamne ajută, oriunde numaʼ să te vedem“, „Omul merge unde este apreciat și dorit“, „Messi al televiziunilor“, „În sfârșit îi iei locul Andreei Esca“, au fost doar câteva dintre sutele de comentariile primite.

În octombrie 2022, Mihai Bendeac a părăsit emisiunea „iUmor“ după 13 sezoane în care a făcut parte din juriu. Actorul a plecat și de la postul Antena 1, în urma unui conflict cu colegii din echipa de producție. Încă de atunci în piața media au apărut informații potrivit cărora actorul negocia cu postul Pro TV.

De ce a plecat Mihai Bendeac de la Antena 1

Într-o pauză de filmări la show-ul „iUmor“, Mihai Bendeac se uita la un filmuleț în care Mugur Mihăescu (ex Vacanța Mare) îi blama pe adepții vaccinului anti-COVID. La rândul său, acesta l-a ironizat pe Mugur Mihăescu în timp ce viziona clipul, însă colegii de platou au filmat toată scena, cu scopul de a prezenta imaginile pe post.

Acest lucru l-a înfuriat pe Bendeac, care nu a fost sub nicio formă de acord cu difuzarea imaginilor. Cei din echipa de producție au insistat, iar Mihai Bendeac a luat o decizie radicală: a plecat, nu a mai răspuns la telefon și nu a mai venit la filmări.

Oficialii postului s-au văzut nevoiți să-l înlocuiască și au considerat că cea mai bună alegere în locul lui Bendeac este actorul Costel Bojog (40 de ani). În acest sezon „iUmor“, care începe din 11 februarie, Costel Bojog a fost înlocuit în juriu de comedianții Cătălin Bordea și Nelu Cortea .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”