Mihai Bobonete a publicat o imagine cu mic-dejunul de la Las Fierbinți

Mihai Bobonete a publicat o imagine cu mic-dejunul de la Las Fierbinți

Mihai Bobonete, care joacă rolul lui Bobiță în serialul Las Fierbinți, a stârnit un val de comentarii amuzante cu o poză făcută pe platoul de filmare al serialului. Mai exact, actorul le-a arătat fanilor că mănâncă parizer cu muștar la micul dejun, înainte de filmări, scrie protv.ro .

Actorii din Las Fierbinți sunt ca o familie în spatele camerelor. Fiind îndrăgiți de un public numeros, aceștia păstrează o legătură strânsă cu fanii. De multe ori împărtășesc imagini de pe platoul de filmare sau din viața de zi cu zi. Cu o postare recentă, Mihai Bobonete a stârnit amuzantentul admiratorilor, dar și a unor colegi de breaslă.

„Mic dejun Las Fierbinti - vinerea - camion costume! Mic dejunul campionilor!”, a semnat poza Mihai Bobonete.

​„Nu mai minți, individule! Ultima dată când ne-am văzut erai pângărit tot de caviar pe chip!”, i-a scris Cabral.„Muștaru’ de Tecuci, e mai gustos, frășioare!”, a comentat artistul Marcel Pavel.

Așa cum era de așteptat, fanii s-au întrecut în mesaje amuzante:

„Fără un ziar bun ca așternut, parizerul nu are gust!”; „Trebuia ăla la pahar de plastic galben de Tecuci. Atunci era bogăție curată”; „Doamne ce pofta mi-a venit !”; „Nimeni nu știe din ce e făcut, dar este bun”; „Acum știu că toată inspirația doar parizerul o poartă”; „Cuțitu ăla e smecher tare de tot”, sunt doar câteva dintre miile de comentarii.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?