Mihai Stoica, alarmat înainte de Rapid – FCSB: Detaliul care îl îngrijorează

Mihai Stoica, alarmat înainte de Rapid – FCSB: Detaliul care îl îngrijorează

Managerul FCSB-ului, prezent în studioul Orange Sport, a prefațat duelul din această seară cu Rapid. Mihai Stoica a insistat că, paradoxal, seria slabă a giuleștenilor din ultima perioadă poate fi un pericol pentru FCSB.

Nu-mi convine ce se întâmplă, pentru că cea mai bună oportunitate pentru Rapid, de a-și rezolva temporar problemele, o reprezintă meciul cu noi. Aş fi vrut din tot sufletul să fi făcut un egal la Craiova. Sunt puţin disperaţi acum. Dacă noi vom avea un arbitru bărbat şi corect, care să nu permită jocul la intimidare, cum a permis Chivulete la Arad, atunci cred că putem să avem şanse mari contra Rapidului. Nu neapărat să fim favoriţi în Giuleşti, că e greu... Dar dacă vom fi arbitraţi corect şi nu se va permite jocul dur, atunci avem şanse. Noi avem nişte jucători tehnici, care nu sunt de luptă, avem şi de luptă, dar nu toţi“, a explicat Stoica.

Play-off, etapa a V-a

Vineri: Sepsi – CS U Craiova 1-2

Sâmbătă: Farul – CFR Cluj 1-0

Duminică: Rapid – FCSB 20.30

Clasament

1. Farul Constanța 42 de puncte

2. CFR Cluj 38p*

3. FCSB 37p*

4. CSU Craiova 35p

5. Rapid 28p

6. Sepsi 24p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

3 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”