Mihai Stoica, fără bun simț după Voluntari – FCSB: Ce a putut să scrie despre o intrare criminală VIDEO

Mihai Stoica, fără bun simț după Voluntari – FCSB: Ce a putut să scrie despre o intrare criminală VIDEO

Câștigată fără dubii de FCSB, partida din deplasare cu FC Voluntari a fost umbrită din cauza unei decizii ridicole de arbitraj, în minutul 82. În acel moment, formația din Berceni avea 2-0, ambele goluri fiind scrise de Malcom Edjouma (26 de ani). Doar că seara perfectă a mijlocașului de la FCSB ar fi trebuit să se încheie, înainte de fluierul de final. Pentru că Edjouma a avut o intrare oribilă asupra lui Igor Armaș (35 de ani).

În mod șocant însă, faza s-a încheiat doar cu un „galben“ pentru fotbalistul născut în Franța. Practic, centralul Radu Petrescu (40 de ani) n-a fost în stare să ia o decizie simplă, eliminarea lui Edjouma, iar arbitrul din camera VAR, Marian Barbu, a „dormit“ acolo, în loc să-și atenționeze colegul depășit de situație că Edjouma trebuie trimis la vestiar.

Mihai Stoica, un om lipsit de fair-play

După meci, au curs reacțiile despre această fază șocantă, în care integritatea fizică a unui jucător a fost pusă în pericol. Mai ales că au apărut și imaginile-horror cu moldoveanul Armaș , despre care ai tendința să spui că a fost bătut într-o luptă stradală! În acest context, a fost îngrozitoare reacția lui Mihai Stoica, lipsită de bun simț, care a căutat să minimalizeze o greșeală colosală de arbitraj din cauza căreia ar fi făcut un scandal cosmic, dacă FCSB ar fi fost formația dezavantajată!

Ce a scris Mihai Stoica pe Facebook?

*Probabil eliminarea lui Edjouma ar fi îngheţat scorul la 0-2, stăteam şi noi la cutie. În rest, ce a fost aşa mare chestie? Armaş a jucat şi va juca şi etapa viitoare, e doar zgâriat. Sigur, Edjouma n-ar fi jucat cu Craiova, dar ar fi jucat Olaru (nu mai lua galben pt aceeaşi greşeală pe care a făcut-o şi Matricardi, parcă, în prima, nefiind avertizat).

*Decât să vă revoltaţi aşa grav pentru o eroare care n-ar fi influenţat mai nimic, mai bine disecaţi un alt joc foarte bun al echipei despre care insistaţi că nu e Steaua. Doar că e. Iar asta se va clarifica la primul meci în Ghencea.

Iosif Armaș, victima unui fault oribil

Iosif Armaș, victima unui fault oribil

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...