Mihai Stoica îi urechează pe suporterii FCSB după 0-5 cu Silkeborg. ”Nu poţi să te comporţi la modul ăsta”

Mihai Stoica îi urechează pe suporterii FCSB după 0-5 cu Silkeborg. ”Nu poţi să te comporţi la modul ăsta”

FCSB a fost distrusă de Silkeborg, în etapele 3 și 4 din Conference League, cu un dublu 5-0. La meciul retur contra danezilor, suporterii vicecampioanei României prezenți pe Arena Națională au taxat dur jocul favoriților.

Arena plină de la meciurile din preliminarii s-a golit. Fanii FCSB nu mai suportă umilințele

Mulți dintre fani au ales să plece devreme din tribune, iar cei rămași i-au ironizat și înjurat pe elevii lui Nicolae Dică. Portarul Ștefan Târnovanu a izbucnit în plâns chiar în timpul partidei și a explicat că el și o parte dintre coechipieri au ales să nu salute galeria după fluierul de final deoarece le-au fost insultat familiile.

Managerul general Mihai Stoica joacă tare. Aflat în dizgrația patronului, cu care a recunoscut că nu mai vorbește, MM riscă să-și pună în cap și suporterii. Este o atitudine lăudabilă totuși a acestuia, atâta timp cât managerul le ia apărarea jucătorilor, în fond niște copii cu aere de vedete.

Ștefan Târnovanu, de la extaz la agonie. Bucuria portarului s-a trasformat în lacrimi. Foto EPA EFE

Ștefan Târnovanu, de la extaz la agonie. Bucuria portarului s-a trasformat în lacrimi. Foto EPA EFE

Stoica i-a dat dreptate portarului și le-a reproșat suporterilor modul în care s-au comportat, mai ales ținând cont că majoritatea fotbaliștilor lui FCSB sunt tineri. „100% de acord (n.r. cu gestul lui Târnovanu). Bineînţeles. Nu vreau să fac pe deşteptul, dar poate că dacă eram doar suporter şi aş fi fost în peluză, poate mă comportam şi eu aşa. Ţin minte când eram puşti şi mergeam la meciuri, ţipam şi eu prin tribune. Nu poţi să te comporţi la modul ăsta când vezi că sunt tineri în teren.

E normal, lumea se descarcă, sunt şi biletele scumpe. Pe mine m-au înjurat unii. Nu poţi să ironizezi atacurile echipei tale şi să aplauzi atacurile adversarei. Oricum erau cu genunchii în pământ copiii, le mai dai şi în cap? Dacă eşti suporter, etimologia cuvântului te obligă să fii suporter. A fost exact cum a fost cu Sorescu. Pentru ce să mă duc la ei? M-ai înjurat, huiduit, ironizat, e dreptul tău, dar nu-mi cere să vin ca să mă umileşti”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

MM Stoica îi ceartă pe fanii FCSB chiar cu riscul de a intra în dizgrația acestora. Arhivă Adevărul

MM Stoica îi ceartă pe fanii FCSB chiar cu riscul de a intra în dizgrația acestora. Arhivă Adevărul

FCSB a fost învinsă cu un dublu 5-0 de Silkeborg în grupele Conference League și ocupă după 4 etape ultimul loc în clasamentul grupei. Vicecampioana României are un singur punct, lider fiind West Ham United cu 12.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”