Mihai Tudose, declarații demente la RTV! Imbecilul ăsta mai are puțin și se cacă în direct!

Mihai Tudose, declarații demente la RTV! Imbecilul ăsta mai are puțin și se cacă în direct!

Mihai Tudose, declarații demente la RTV! Imbecilul ăsta mai are puțin și se cacă în direct!

Vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, fost premier, a avut un derapaj verbal joi seară, la România TV, cu referire la anunțul liberalilor despre posibilitatea ca la finalul lunii decembrie să vină primele doze de vaccin anti COVID. Și Ludovic Orban și Nelu Tătaru au lansat în spațiul public această variantă. Tudose i-a numit pe liberali „demenței”, în emisiunea lui Victor Ciutacu, fără ca moderatorul să îi atragă atenția asupra limbajului.

„Nu vedeti că la ei totul se întâmplă după jumătatea lui decembrie? Am auzit pe unul dintre demențeii lor că s-ar putea să înceapă vaccinarea de la jumătatea lui decembrie. Băi, ești nebun la cap? (…) Coliva e gata, dar acum dau cu frișcă pe ea și ne spun că uite ce tort frumos ne așteaptă. Dupa 6 decembrie o să vedem că e colivă”, a declarat social democratul.

Acesta a mai avut un derapaj într-o declarație despre Ludovic Orban și Monica Anisie:

„Sunt cel putin două solutii: ori dai o perioadă de grație ca să intre în legalitate (spitalele, n.red.), ori dai ordin la ISU ca atunci când sunt lucrări, să meargă cineva de la ISU să vadă ce lucrări fac, în timp ce se fac lucrările. Că tot ei sunt șefi. Mergeți prin spitale câte 2, câte 4, vedeți ce fac băieții ăia și ajutati-i, ca să nu ne explodeze prizele. Nu să-i trimiti să amendeze, să dai exemplu din managerii puși de PSD. Eu, dacă eram manager, de mâine închideam spitalul. Eu când vă spuneam că nu au nimic în cap… D-aia se înteleg Orban cu Anisie, că dacă le faci electroencefalograma, le iese câte o linie.”

Despre deciziile diferite luate de autoritățile locale pe tema carantinării, Mihai Tudose a subliniat că ar trebui ca atunci când se impun anumite reguli să li se aplice tuturor.

„Eu nu sunt epidemiolog, dar de bun simț este ca atunci cand stabilești niște reguli, se aplică tuturor, nu că ținem Sibiul deschis, că mai are cineva o treabă. Vă dau exemplu la Brăila, când au apărut 5 cazuri într-un sat de lângă mall, au închis mall-ul. Acum aflam că o aplicăm unde vrem, unde nu vrem nu o aplicăm. Justificarea asta că nu intrăm în carantină pentru că avem medici buni înseamnă că în alte orașe sunt medicii proști? Eu zic că asta e încălzirea, iar după alegeri se închide tot și nu mai trebuie nici să platească unele lucruri. Nu le pasă, aveți impresia că oamenii ăștia își iau pastilele în fiecare zi?” a mai declarat acesta.

La debutul emisiunii, Mihai Tudose a purtat o mască pe care era inscripționat mesajul „Avem și noi lipsuri, dar suntem cei mai buni”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa