Mihail Genoiu este candidatul PSD pentru funcția de primar al Craiovei

Președintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, a anunțat miercuri, că Mihail Genoiu, care îndeplinește funcția de primar interimar al Craiovei după ce postul a devenit vacant în urma demisiei Olguței Vasilescu, va fi candidatul partidului pentru această funcție la alegerile parțiale din 11 iunie.

Într-o postare pe pagina de facebook, Manda precizează că decizia a fost luată în cadrul unei întâlniri a președinților PSD Dolj și PSD Craiova (Lia Olguța Vasilescu) cu președintele partidului, Liviu Dragnea.

"Astăzi ne-am întâlnit cu președintele Liviu Dragnea. Concluziile discuției au fost că echipa de parlamentari rămâne neschimbată pentru a continua implementarea programului de guvernare și proiectele de interes regional cum ar fi construirea drumului expres în regim de autostradă Craiova-Pitești și a spitalului regional, iar Mihail Genoiu rămâne să ducă la îndeplinire proiectele asumate la nivelul administrației locale craiovene. Mihail Genoiu devine, astfel, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Craiova, având ca obiectiv continuarea proiectelor validate de votul din iunie 2016, împreună cu echipa de consilieri locali PSD", a anunțat Manda.

Lia Olguța Vasilescu, fost primar al Craiovei și președintele PSD Craiova, a anunțat în urmă cu circa două săptămâni că propunerile PSD Dolj pentru funcția de primar al Craiovei au fost senatorul Claudiu Manda, senatorul Radu Preda și primarul interimar al Craiovei, Mihail Genoiu.

Până în prezent, în cursa pentru funcția de primar al Craiovei și-au mai anunțat intenția de înscriere senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea, din partea PNL, și avocatul Lucian Bernd Săuleanu, decanul Baroului Dolj.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMĂ ORĂ Premierul confirmă interzicerea cumulului pensiei cu salariul din sistemul de stat!

2 Kovesi le băga la beci în secunda doi! / Documente / Cum au achitat judecătoarele de la Tribunalul Bihor o contabi…

3 SURSE Jaf la drumul mare! Peste 9000 de piloși PSD inventariați până acum în ministere și agențiile guvernamen…

4 Băsescu închide subiectul Năstase la Cotroceni: A fost un truc. Iohannis nu-l iubește, dar a vrut să dea un se…

5 HOPA! Ministrul Economiei o face muci pe Firea și spune că bate câmpii în privința termoficării! Frate, de und…

recomandări

Te ia DNA: Cristi Bâgiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan