Mike Tyson acuză producătorul serialului „Mike” că i-a furat povestea: „Nu m-a plătit”

Mike Tyson acuză producătorul serialului „Mike” că i-a furat povestea: „Nu m-a plătit”

Noua serie dramatică „Mike" va apărea pe 25 august pe Hulu şi retrasează viaţa boxerului din copilăria sa până la marile succese din ring şi la condamnarea sa pentru viol în 1992, scrie Agerpres.

„Ei mi-au furat povestea vieţii mele şi nu m-au plătit", a spus Mike Tyson pe contul său de Instagram. „Hulu este echivalentul în streaming al unei pieţe de sclavi", a adăugat el.

Platforma, disponibilă doar în Statele Unite, este deţinută în majoritate de Disney.

Unul din cele opt episoade ale serialului se va concentra pe Desiree Washington, adoptând punctul de vedere al fostului manechin, care, la 18 ani, îl acuza pe Mike Tyson de viol în 1991. Fostul campion mondial al greilor a fost condamnat un an mai târziu şi a petrecut trei ani în închisoare.

Steven Rogers, creatorul şi scenaristul lui „Mike" a spus că nu „a putut discuta" cu Tyson, întrucât un alt proiect dispunea deja de „drepturi" pentru povestea vieţii sale.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!