Milan, Juventus și Inter trag cu dinții de Radu Drăgușin. Bătaie pe internaționalul român de 21 de ani

Milan, Juventus și Inter trag cu dinții de Radu Drăgușin. Bătaie pe internaționalul român de 21 de ani

La doar 21 de ani, Radu Drăgușin este dorit de 3 dintre coloșii Italiei: AC Milan, Inter Milano și Juventus. Ne entuziasmăm, pentru că de la Adrian Mutu și Cristian Chivu, România nu a mai avut un jucător care să atragă atenția atât de mult în fotbalul adevărat.

Radu Drăgușin e obișnuit cu aerul tare al fotbalului italian. Foto Getty images

După ce Juventus și Inter și-au arătat interesul pentru internaționalul ”tricolor”, AC Milan e gata să facă primul pas și să le ia fața rivalelor și să înainteze o ofertă oficială. Potrivit celor de la Milan Web, șefii ”Diavolilor” sunt pe punctul de a-l aduce pe Radu Drăgușin pe San Siro, sub comanda lui Stefano Pioli. Oficialii echipei AC Milan le vor propune celor de la Genoa un schimb de jucători și o sumă de bani.

Are totul pentru a juca la nivel înalt

”Născut în 2002, fundașul central român se poate lăuda deja cu trei experiențe în Serie A. Puternic, dar și agil, Drăgușin are totul pentru a deveni un jucător de cel mai înalt nivel și Milan nu vrea să rateze ocazia de a-l transfera”, scriu italienii despre transferul românului , cotat de site-urile de specialitate la 8 milioane de euro . În schimbul său, ”Grifonii” ar urma să primească bani și pe Matteo Gabbia.

Însă rivalele nu stau cu mâinile în sân. Jucătorul care a evoluat în 40 de meciuri în sezonul trecut la Genoa, înscriind patru goluri, este dorit și de Inter Milano, și de Juventus. Ultima formație chiar l-a avut în curtea proprie, dar l-a vândut la în urmă cu un an la Genoa, în schimbul a 6 milioane de euro. Iar ”Bătrâna Doamnă” ar dori să îl aducă în această vară înapoi la Torino pe român.

Inter vrea să-și întărească apărarea

”Din nefericire pentru Juventus, Inter este pe urmele lui Drăgușin. Nerazzurrii vor să întinerească apărarea, după ce i-au pierdut pe Skriniar și D'Ambrosio și deja au pariat pe tânărul Bisseck. La rândul ei, Genoa ar putea fi de acord să-l vândă pe român după doar un sezon. ”Grifonii” ar putea primi o sumă bună care i-ar ajuta să își mărească șederea în Serie A”, a scris presa peninsulară.

Desigur, de la speculațiile presei și până la un transfer definitiv e cale lungă. Și, dacă acesta se va realiza, trebuie și ca jucătorul să se impună printre vedetele din loturile granzilor italieni. Dar, până atunci, să apreciem faptul că seriozitatea și talentul lui Radu Drăgușin atrag atenția marilor clubului europene.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?