Miley Cyrus, show erotic în Las Vegas

Miley Cyrus, show erotic în Las Vegas

Miley Cyrus a făcut show la inaugurarea unui resort de lux din Las Vegas, Nevada.

“Ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas”, spune un slogan celebru. Nu se aplică în cazul lui Miley Cyrus, care a postat pe Instagram imagini și videoclipuri de la show-ul incendiar pe care l-a susținut la Resort World Las Vegas, scrie perfecte.ro .

Evenimentul s-a ținut chiar în data de 4 iulie, ziua națională a Americii. Artista a cântat cele mai cunoscute hituri ale sale și le-a oferit spectatorilor un show memorabil.

Artista și-a făcut apariția pe scenă cu o tunsoare punk și o ținută super sexy. Miley a purtat un top de piele, extrem de decoltat și cu spatele gol. Ea și-a acoperit sfârcurile cu niște steluțe, iar pe fusta de-o palmă avea steagul Americii.

La un moment dat, Miley a cântat piesa “American Woman”, iar pe scenă a urcat Kylie Sonique Love. Artista a făcut streaptease pe scenă și s-a sărutat cu Miley.

Imaginile și filmulețele postate de Miley pe Instagram au adunat milioane de like-uri și mii de comentarii.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!