Militarul care a murit electrocutat la Alba Iulia lucra de 11 ani în MApN şi a avut o misiune în Afganistan

Militarul care a murit electrocutat la Alba Iulia lucra de 11 ani în MApN şi a avut o misiune în Afganistan

Militarul care a murit vineri, după ce a fost electrocutat în gara din Alba Iulia, lucra de 11 ani în Ministerul Apărării Naţionale şi a avut o misiune în Afganistan.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de MApN, plutonierul Alexandru Orosz avea 33 de ani şi era angajat ca mecanic conductor la Complexul antiaerian Gepard din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană "Potaissa".

Militarul, care debarca tehnica militară ce urmează să participe la ceremonia de 1 Decembrie, s-a electrocutat de la reţeaua de înaltă tensiune a căii ferate în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară.

O comisie a Diviziei 4 Infanterie "Gemina" cercetează cauzele producerii accidentului, MApN precizând că deja a fost anunţat Parchetul Militar Cluj.

"Conducerea Ministerului Apărării Naţionale, cea a Batalionului şi colegii militarului îşi exprimă regretul pentru acest tragic accident şi sunt alături de familia îndoliată", se arată în comunicatul citat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…