MINCIUNA anului! Sluga Pitiș, directorul TelDrum despre Dragnea: M-ați înebunit cu personajul ăsta! Îl cunosc că-i din județ, am jucat cu el fotbal în liceu

MINCIUNA anului! Sluga Pitiș, directorul TelDrum despre Dragnea: M-ați înebunit cu personajul ăsta! Îl cunosc că-i din județ, am jucat cu el fotbal în liceu

Petre Pitis, directorul Tel Drum, despre Liviu Dragnea: M-ați înebunit cu personajul ăsta! Îl cunosc că-i din județ, am jucat cu el fotbal în liceu. Petre Pitis, directorul general al societatii Tel Drum, a declarat vineri la iesirea de la DNA, unde a fost audiat in legatura cu utilizarea ilegala de fonduri europene pentru achizitionarea unei instalatii, ca a fost anuntat ca s-a inceput umrarirea penala, ca este vorba despre "un denunt facut aiurea", iar intrebat daca este interfata lui Liviu Dragnea, a exclamat: "M-ati innebunit cu personajul asta!', informeaza News.ro.

"Am fost anuntat ca s-a inceput urmarirea penala. Din punctul meu de vedere este o eroare. Este vorba de un denunt facut aiurea. A inceput o ancheta, aveti rabdare", a declarat Pitis.

Intrebat daca el este interfata lui Liviu Dragnea, Pitis a negat. "M-ati inebunit cu personajul asta! Il cunosc ca-i din judet, am jucat cu el fotbal in liceu cand eram elev in clasa a XI a", a explicat directorul Tel Drum.

In ceea ce priveste participarea la licitatii el a sustinut ca din 70-80 de participari, castiga la 20.

"La licitatii, in medie, avem 70-80 participari pe an si castigam 20. E normal, ca la toate firmele din tara, n-avem succese deosebite", a afirmat Petre Pitis.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

3 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

4 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

5 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…