MINCIUNA se DESTRAMĂ/Antena3 se MUTĂ RAPID. Biroul lui Gâdea E GATA!

MINCIUNA se DESTRAMĂ/Antena3 se MUTĂ RAPID. Biroul lui Gâdea E GATA!

Gâdea a postat miercuri pe contul său de Facebook câteva fotografii cu noul său birou, dar și cu lucrările, care sunt în toi, de amenajare a noului sediu, după ce Fiscul a depus in justiție o plângere împotriva Antenelor pentru evacuarea acestora din imobile care se află in posesia statului.

"Asa arata noul meu birou. Dar abia acum incepe greul! Mutarea echipamentelor, a decorurilor, a stalpului de emisie, a redactiei... Cu Bunul Dumnezeu inainte! Nu ne ingenuncheaza nimeni!", a scris Gadea.

In februarie, ANAF a notificat Antena 3 si Antena 1 sa evacueze sediul din soseaua Bucuresti - Ploiesti in termen de cinci zile lucratoare.

Justitia a dispus in 2014, prin sentinta definitiva in dosarul ICA in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare, confiscarea imobilului situat in soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 25 - 27, adica exact imobilul in care functioneaza Antena 3. De asemenea, Curtea a dispus confiscarea imobilului din Strada Girlei, acolo unde are sediul holdingul Grivco, fondat de Dan Voiculescu si cedat fiicelor sale.






Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale