MINCIUNA se DESTRAMĂ/Antena3 se MUTĂ RAPID. Biroul lui Gâdea E GATA!

MINCIUNA se DESTRAMĂ/Antena3 se MUTĂ RAPID. Biroul lui Gâdea E GATA!

Gâdea a postat miercuri pe contul său de Facebook câteva fotografii cu noul său birou, dar și cu lucrările, care sunt în toi, de amenajare a noului sediu, după ce Fiscul a depus in justiție o plângere împotriva Antenelor pentru evacuarea acestora din imobile care se află in posesia statului.

"Asa arata noul meu birou. Dar abia acum incepe greul! Mutarea echipamentelor, a decorurilor, a stalpului de emisie, a redactiei... Cu Bunul Dumnezeu inainte! Nu ne ingenuncheaza nimeni!", a scris Gadea.

In februarie, ANAF a notificat Antena 3 si Antena 1 sa evacueze sediul din soseaua Bucuresti - Ploiesti in termen de cinci zile lucratoare.

Justitia a dispus in 2014, prin sentinta definitiva in dosarul ICA in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare, confiscarea imobilului situat in soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 25 - 27, adica exact imobilul in care functioneaza Antena 3. De asemenea, Curtea a dispus confiscarea imobilului din Strada Girlei, acolo unde are sediul holdingul Grivco, fondat de Dan Voiculescu si cedat fiicelor sale.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție