Minifotbal: România, calificată în semifinalele Cupei Mondiale, după 6-0 cu Australia

Minifotbal: România, calificată în semifinalele Cupei Mondiale, după 6-0 cu Australia

Selecţionata României s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei Mondiale de minifotbal după ce a surclasat echipa gazdă, Australia, cu scorul de 6-0 (4-0), la Perth.

Tricolorii au făcut un meci foarte bun şi s-au impus prin golurile marcate de Stelian Stancu, Mircea Ciprian Ungur (două), Toma Vincene, Sebastian Petrişor Vasile şi Dragan Robert Paulevici.

În semifinale, echipa antrenată de Virgil Bejenaru va înfrunta învingătoarea dintre Cehia şi Mexic. Cealaltă semifinală va opune Ungaria şi Brazilia. Cehia este deţinătoarea trofeului, după ce a învins Mexicul cu 3-0 în finala ediţiei din 2017.

România a cucerit primele şase titluri europene la acest sport, iar anul trecut a fost finalistă. La Cupa Mondială, tricolorii au ocupat locul al treilea în 2015, la prima ediţie, iar în 2017 au pierdut în optimi.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa foto: Federatia de Minifotbal din Romania /facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”