Miniseria ''Obi-Wan Kenobi'' va fi lansată la 25 mai pe platforma Disney+

Miniseria ''Obi-Wan Kenobi'' va fi lansată la 25 mai pe platforma Disney+

În ştirea cu titlul Miniseria "Obi-Wan Kenobi" va fi lansată la 25 mai pe platforma Disney+ , difuzată la ora 12:46 pe fluxul ZigZag şi pe agerpres.ro , ultimul paragraf se va citi corect: Anunţul privind lansarea miniseriei "Obi-Wan Kenobi" a fost făcut în aceeaşi zi în care a fost difuzat ultimul episod din "The Book of Boba Fett", o producţie a serviciului de streaming Disney+ şi care nu a avut un mare ecou în rândul publicului.

Retransmitem integral ştirea în formă corectă:

Miniseria "Obi-Wan Kenobi" va fi lansată la 25 mai pe platforma Disney+

Los Angeles, 10 feb /Agerpres/ - Miniseria "Obi-Wan Kenobi" va avea premiera la 25 mai pe Disney+, au dezvăluit miercuri platforma de streaming şi casa de producţie Lucasfilm, relatează EFE.

Anunţul a fost făcut printr-o postare pe contul oficial dedicat universului Star Wars de pe reţelele de socializare, unde a fost publicat şi posterul miniseriei, pe care apare actorul Ewan McGregor, în rolul legendarului maestru jedi.

După 45 de ani de la lansarea primului film Star Wars, miniseria "Obi-Wan Kenobi difuzată de Disney+ este cea mai aşteptată producţie a anului pentru iubitorii acestei francize de science-fiction.

Fanii aflaseră deja luna în care va avea loc premiera, în urma unei "scăpări" a responsabililor Disney+ la un eveniment online desfăşurat săptămâna trecută, dar nu şi data sa exactă.

Despre subiectul miniseriei "Obi-Wan Kenobi" se ştie doar că acţiunea se petrece la zece ani după evenimentele din lungmetrajul "Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith" (2005).

Se ştia, de asemenea, că Hayden Christensen va reinterpreta rolul lui Darth Vader, şi că distribuţia este completată de actorii Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell şi Benny Safdie.

Anunţul privind lansarea miniseriei "Obi-Wan Kenobi" a fost făcut în aceeaşi zi în care a fost difuzat ultimul episod din "The Book of Boba Fett", o producţie a serviciului de streaming Disney+ şi care nu a avut un mare ecou în rândul publicului.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”