Ministerul de Interne al Serbiei: Explozia din centrul Belgradului nu este un atac terorist

Ministerul de Interne al Serbiei: Explozia din centrul Belgradului nu este un atac terorist

Explozia care a avut loc luni într-o patiserie din centrul Belgradului nu este un atac terorist, a anunțat Ministerul de Interne al Serbiei, informează agenția de presă TASS. Potrivit unui comunicat al ministerului, acest incident 'nu este un atac terorist, deoarece, înainte de a detona încărcătura explozibilă, bărbatul a cerut ca toți cei prezenți — doi angajați și un client — să iasă imediat din încăpere'.

În afară de bărbatul care s-a sinucis aruncându-se în aer , nicio altă persoană nu a avut de suferit, însă încăperea a suferit pagube materiale, se mai spune în comunicatul MAI sârb.

Identitatea bărbatului sinucigaș, care avea în jur de 50 de ani, nu a fost încă stabilită. Motivele acțiunilor lui nu sunt încă elucidate.

Anterior, postul sârb de televiziune RTS a anunțat că 'un bărbat a intrat în patiseria 'Petkovic' situată la intersecția dintre străzile Takovski și Ilije Garasanina, le-a cerut celor prezenți să iasă se acolo și a detonat încărcătura explozibilă pe care o avea asupra sa'.

O anchetă a fost declanșată pe marginea cazului. Potrivit medicilor, bărbatul a murit la fața locului.

Potrivit postului de televiziune sârb N1, patiseria unde a avut loc incidentul îi aparține fostului ministru al culturii al Serbiei, Bratislav Petkovic.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie