Ministerul Justiţiei lansează procedura de selecţie a magistratului de legătură român în Spania

Ministerul Justiţiei lansează procedura de selecţie a magistratului de legătură român în Spania

Ministerul Justiţiei a anunţat, luni, că a lansat procedura de selecţie a magistratului de legătură român în Regatul Spaniei.

Potrivit anunţului publicat de Ministerul Justiţiei, îşi pot depune candidatura judecători, procurori sau personal de specialitate juridică asimilat, potrivit legii, acestora, care trebuie să aibă vechime în magistratură de cel puţin 6 ani şi experienţă practică în domeniul cooperării judiciare internaţionale în materie penală şi civilă.

Persoanele care doresc să participe la procedura de selecţie sunt rugate să trimită dosarul de candidatură până pe data de 19 noiembrie, inclusiv, ora 17,00, iar interviurile se vor desfăşura în perioada 6 - 10 decembrie, informează MJ.

Magistratul de legătură român în Regatul Spaniei îşi desfăşoară activitatea la Madrid, în cadrul Ministerului spaniol al Justiţiei, şi are rolul de a contribui la facilitarea cooperării judiciare între autorităţile competente ale celor două state, mandatul persoanei selectate fiind de 3 ani. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO NGAD, avionul hibrid de luptă invizibil de generația a 6-a. Zboară în escadrilă de drone

2 VIDEO „Dihăniile” HIMARS au „vizitat” un mare depozit de echipamente militare rusești. Nimic n-a rămas

3 VIDEO Priviți, un rus și-a împușcat comandantul, la un birou de înrolare din Siberia!

4 Putin a fugit din Moscova imediat după ce a decretat mobilizarea. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras“ președintele rus

5 Bursa de la Moscova s-a prăbușit! Este la cel mai scăzut nivel de la începutul ofensivei din Ucraina