Ministerul Justiţiei lansează procedura de selecţie a magistratului de legătură român în Spania

Ministerul Justiţiei lansează procedura de selecţie a magistratului de legătură român în Spania

Ministerul Justiţiei a anunţat, luni, că a lansat procedura de selecţie a magistratului de legătură român în Regatul Spaniei.

Potrivit anunţului publicat de Ministerul Justiţiei, îşi pot depune candidatura judecători, procurori sau personal de specialitate juridică asimilat, potrivit legii, acestora, care trebuie să aibă vechime în magistratură de cel puţin 6 ani şi experienţă practică în domeniul cooperării judiciare internaţionale în materie penală şi civilă.

Persoanele care doresc să participe la procedura de selecţie sunt rugate să trimită dosarul de candidatură până pe data de 19 noiembrie, inclusiv, ora 17,00, iar interviurile se vor desfăşura în perioada 6 - 10 decembrie, informează MJ.

Magistratul de legătură român în Regatul Spaniei îşi desfăşoară activitatea la Madrid, în cadrul Ministerului spaniol al Justiţiei, şi are rolul de a contribui la facilitarea cooperării judiciare între autorităţile competente ale celor două state, mandatul persoanei selectate fiind de 3 ani. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...