Ministrul Afacerilor Externe al Ungariei: E revoltător ce s-a întâmplat cu propunerile de comisari ai României şi Ungariei

Ministrul Afacerilor Externe al Ungariei: E revoltător ce s-a întâmplat cu propunerile de comisari ai României şi Ungariei

Ministrul Afacerilor Externe al Ungariei, Szijjártó Péter, a declarat, luni, la Arad, că este "revoltător" felul în care au fost respinse propunerile de comisari europeni făcute de România şi Ungaria, iar decizia a fost luată "din motive politice".

"Consider că este revoltător ceea ce s-a întâmplat cu candidatul pentru comisar european şi din România şi din Ungaria. Este o problematică a democraţiei europene ceea ce s-a întâmplat în săptămânile trecute. Guvernul României a avut dreptul de a numi un comisar şi este absolut că acest refuz s-a făcut din motive politice", a declarat ministrul.

Szijjártó Péter s-a aflat luni în trecere prin Arad. El a aterizat pe aeroportul local pentru a se deplasa, pe autostrada pan-europeană, într-o localitate din estul Ungariei, fiind întâmpinat de către liderul UDMR, Kelemen Hunor. AGERPRES / (A - autor: Marian Buga, editor: Karina Olteanu, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...