Ministrul Apărării, după decizia CAB legată de Ciucă: O să vedem soluţiile pe care le avem de acum înainte

Ministrul Apărării, după decizia CAB legată de Ciucă: O să vedem soluţiile pe care le avem de acum înainte

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a declarat joi că a aflat decizia Curţii de Apel Bucureşti în cazul şefului Statului Major al Apărării (SMAp), precizând că soluţiile în această situaţie urmează să fie găsite ''de acum înainte''.

El a făcut această precizare la finalul Reuniunii informale a miniştrilor Apărării din ţările membre UE, care are loc în aceste zile la Bucureşti.

"Cred că nu este contextul bun să vorbim despre o astfel de situaţie. Este o chestiune care ţine, până la urmă, de Ministerul Apărării Naţionale, este chestiune strict administrativă. Am aflat acum de această decizie. O să vedem soluţiile pe care o să le avem de acum înainte, discuţiile cu preşedintele", a afirmat Leş.

Curtea de Apel Bucureşti a admis joi o cerere depusă de Ministerul Apărării Naţionale) prin care se solicită suspendarea decretului semnat de preşedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul şefului SMAp, generalul Nicolae Ciucă . AGERPRES/(A - autor: Cristian Lupaşcu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante