Ministrul de finanțe a vrut să DEMISIONEZE după ce s-a înjurat cu Dragnea și l-a făcut dictator și îngâmfat! Se rupe ȘANDRAMAUA?

Ministrul de finanțe a vrut să DEMISIONEZE după ce s-a înjurat cu Dragnea și l-a făcut dictator și îngâmfat! Se rupe ȘANDRAMAUA?

Întâlnirea ca la mafioți dintre Dragnea și miniștri s-a lăsat cu înjurături și amenințări! Ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, a vrut să-și dea demisia după ce s-a înjurat cu Dragnea și l-a făcut dictator și îngâmfat! Conflictul dintre cei doi este mai vechi, Ștefan criticând la momentul lansării și controversatul proiect al ștergerii taxelor inițiat de Dragnea. Atunci Dragnea l-a amenințat cu nepunerea pe listele de candidați dar presiunea exercitată de „poporul PSD” l-a făcut să dea înapoi. Viorel Ștefan este și parlamentar și este unul dintre cei mai respectați și independenți lideri ai PSD. News.ro a anunțat că Ștefan ar putea fi remaniat în curând.

Se pare că președintele este la curent cu aceste stări de lucruri din PSD. Reamintim că primarul Iașiului, vicepreședinte al partidului, Mihai Chirică, a făcut declarații împotriva liniei partidului. Pe care le-a reiterat și marți după ce președintele a depus la Parlament actele privind inițierea Referendumului.

Marți, deși nu are niciun atribut guvernamental, Dragnea i-a convocat pe miniștri și primul ministru, după model mafiot, la sediul PSD din Băneasa. Miniștri au aflat unde este întâlnirea cu doar 30 de minute înainte de a începe și n-au avut voie cu telefoane sau tablete asupra lor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

2 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

3 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?

4 VIDEO Demonstrație de forță a MApN?

5 A comis-o! Un sfârc nărăvaș a sărit din cupa sutienului Biancăi Drăgușanu!