Ministrul Eduard Novak, implicat într-un accident rutier înaintea meciului Austria - Macedonia de Nord

Ministrul Eduard Novak, implicat într-un accident rutier înaintea meciului Austria - Macedonia de Nord

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a fost implicat într-un accident rutier minor, duminică seara, când se afla în drum spre Arena Naţională acolo unde a asistat la Austria - Macedonia de Nord (scor 3-1), primul meci găzduit de România la EURO 2020.

Incidentul a avut loc pe centura Ploieştiului, iar ministrul se afla la volanul maşinii de serviciu deoarece anterior şoferului său i se făcuse rău.

"În data de 13 iunie, în drum spre Bucureşti, pentru a participa la meciul dintre Austria şi Macedonia de Nord, am preluat la un moment dat volanul autoturismului de serviciu, pentru că şoferului meu i se făcuse rău pe drum. Pe centura Ploieştiului, înainte de intrarea pe autostradă, maşina noastră a fost implicată într-un accident rutier minor, respectiv o tamponare uşoară. Aceasta s-a produs pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile şi a acumulării de apă pe carosabil, ceea ce a generat fenomenul de acvaplanare", a declarat Novak.

"Ambele autovehicule implicate au suferit avarii nesemnificative şi nicio persoană nu a fost rănită. Au fost încheiate documente de constatare amiabilă a accidentului, iar acesta se află acum în service, pentru reparaţii", a adăugat el.

Ministrul Eduard Novak se întorcea la Bucureşti de la Bacău, acolo unde participase la Turul Colinelor Bacău, competiţie ciclistă desfăşurată pe 12 şi 13 iunie.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

3 VIDEO Aceștia sunt hoți care părăsesc nestingheriți un magazin din SUA!

4 Iordache a fost președintele AGVPS! / Ale dracului lighioane sunt pesediștii, țin sub control tot ce mișcă în ța…

5 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?