Ministrul Energiei participă la AGA Electrica, marcând o premieră

Ministrul Energiei participă la AGA Electrica, marcând o premieră

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, participă joi dimineaţă la Adunarea Generală a Acţionarilor Electrica, fiind pentru prima dată când un ministru participă în şedinţele AGA.

"Particip la Adunarea Generală a Acţionarilor Electrica SA, care are loc la sediul central al societăţii, în calitate de reprezentat legal al statului român. Este o premieră. Prin acest gest dăm dovada de responsabilitate", a scris Popescu, într-un mesaj postat pe Facebook.

El a precizat că Guvernul încurajează reprofesionalizarea companiilor energetice.

"Aşa cum am spus...îmi dedic toată energia pentru a rezolva problemele, pentru onoranta misiune care mi-a fost încredinţată prin acest mandat de ministru. Mesajul pe care intenţionez să îl transmit este acela că noul Guvern încurajează performanţa companiilor din energie şi reprofesionalizarea acestora", a susţinut ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?