Ministrul Fondurilor Europene: Oamenii din minister nu sunt bine distribuiți

Ministrul Fondurilor Europene: Oamenii din minister nu sunt bine distribuiți

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) suferă de o fragmentare mare în ceea ce privește atribuțiile angajaților, oamenii nefiind bine distribuiți, a declarat luni, ministrul de resort, Cristian Ghinea, într-o conferință de presă.

"Ministerul suferă acum de o fragmentare destul de mare pe task-uri. Oamenii nu sunt bine distribuiți. După părerea mea sunt bine pregătiți. Vom face task force-ul pe sarcini între direcțiile transversale din minister și AM-uri (Autoritățile de Management n.r.) astfel încât să ne putem concentra pe chestiunile urgente", a spus Ghinea.

Potrivit acestuia, în 2016 se vor trimite la Comisia Europeană, spre decontare, cele mai mari sume.

"Pe POSDRU, 2016 va fi anul în care vom trimite cele mai mari sume. Le vom împărți pe loturi în funcție de gradul risc al facturilor respective. Sunt optimist", a mai afirmat ministrul Fondurilor Europene.

De asemenea, el a rugat Parlamentul României să adopte legislația referitoare la achiziții, pentru că "suntem mult în întârziere și ne încurcă mult la proiecte".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro