Ministrul indian de interne, spitalizat cu coronavirus

Ministrul indian de interne, spitalizat cu coronavirus

Ministrul de interne al Indiei, Amit Shah, în vârstă de 55 de ani, a fost spitalizat duminică, după ce a contractat coronavirusul, transmite Reuters.

Shah, unul din colaboratorii apropiaţi ai premierului Narendra Modi, este cel mai înalt oficial indian testat pozitiv la coronavirus până acum. Ministerul pe care îl conduce s-a aflat în prima linie a combaterii epidemiei. Un purtător de cuvânt al instituţiei nu a fost în măsură să comenteze anunţul.

Într-un mesaj pe Twitter, ministrul le-a cerut tuturor celor cu care a intrat în contact în ultimele zile să se izoleze şi să îşi facă teste. El a afirmat că şi-a făcut testul după ce a manifestat simptome de COVID-19 şi că în prezent este 'într-o stare de sănătate bună, dar spitalizat la recomandarea medicilor'.

În India s-au înregistrat până acum aproape 1,7 milioane de cazuri şi 36.500 de decese după infectarea cu coronavirus - al treilea bilanţ ca gravitate din lume, după cele din SUA şi Brazilia, conform evidenţelor Reuters.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria