Ministrul Marcel Vela: Colonelul Sebastian Cucoş a fost trecut în rezervă

Ministrul Marcel Vela: Colonelul Sebastian Cucoş a fost trecut în rezervă

Colonelul Sebastian Cucoş, cel care se afla la conducerea Jandarmeriei Române în perioada protestelor din 10 august 2018, desfăşurate în Piaţa Victoriei, a fost trecut în rezervă, la cererea acestuia, a anunţat, miercuri, ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela.

"Având în vedere concluziile Comisiei Medicale de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne şi cererea ofiţerului în cauză, începând cu data de astăzi (n.r. - miercuri), colonelul Sebastian Cucoş a fost trecut în rezervă", a spus Marcel Vela, într-o conferinţă de presă, la sediul MAI.

Şefii din Jandarmerie care au dirijat acţiunea de intervenţie din 10 august 2018 sunt cercetaţi de DIICOT într-un dosar care vizează protestele din Piaţa Victoriei. Este vorba de colonelul Ionuţ Cătălin Sindile, şeful Jandarmeriei Române; colonelul Gheorghe Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei Române; maiorul Laurenţiu Cazan, director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, dar şi secretarul de stat Dan Chirică. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Bucureștiul, tortul interlopilor! / Cum au cumpărat „Sportivii“ terenurile pe care au construit blocuri cu PUD-u…