Ministrul Muncii, Ana Costea, la Palatul Victoria; are loc o întâlnire pe tema salarizării bugetarilor

Ministrul Muncii, Ana Costea, la Palatul Victoria; are loc o întâlnire pe tema salarizării bugetarilor

Ministrul Muncii, Ana Costea, a sosit marți după-amiază la Palatul Victoria, unde are loc, potrivit unor surse oficiale, o întâlnire între premierul Dacian Cioloș și mai mulți miniștri și consilieri guvernamentali care au lucrat la redactarea proiectului de ordonanță privind salariile bugetarilor.

Anterior, un consilier al ministrului Muncii a anunțat că Ana Costea este dispusă să își depună mandatul dacă proiectul de ordonanță privind salarizarea în sistemul bugetar nu va fi retras de către Guvern.

'Această ordonanță de urgență nu a reușit să satisfacă nevoile partenerilor sociali și nevoile existente în momentul de față pentru eliminarea disfuncționalităților, doamna ministru (Ana Costea — n.r.) și-a asumat retragerea acestui proiect. Doamna ministru a precizat că, în situația în care nu se va lua act de faptul că dumneai nu susține această ordonanță de urgență, este dispusă să își depună mandatul. Până la urmă, noi asigurăm partea tehnică a acestei legi, iar în cazul în care se încearcă variante care nu au cum să satisfacă obiectivele propuse, nu avem cum să le susținem și să fim de acord cu ele. În condițiile în care proiectul nu va fi retras mâine (miercuri — n.r.), doamna ministru își va da demisia', a spus Cosmin Andreica, consilier al ministrului.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 Așa o fi?

4 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …