Ministrul Muncii, Ana Costea, la Palatul Victoria; are loc o întâlnire pe tema salarizării bugetarilor

Ministrul Muncii, Ana Costea, la Palatul Victoria; are loc o întâlnire pe tema salarizării bugetarilor

Ministrul Muncii, Ana Costea, a sosit marți după-amiază la Palatul Victoria, unde are loc, potrivit unor surse oficiale, o întâlnire între premierul Dacian Cioloș și mai mulți miniștri și consilieri guvernamentali care au lucrat la redactarea proiectului de ordonanță privind salariile bugetarilor.

Anterior, un consilier al ministrului Muncii a anunțat că Ana Costea este dispusă să își depună mandatul dacă proiectul de ordonanță privind salarizarea în sistemul bugetar nu va fi retras de către Guvern.

'Această ordonanță de urgență nu a reușit să satisfacă nevoile partenerilor sociali și nevoile existente în momentul de față pentru eliminarea disfuncționalităților, doamna ministru (Ana Costea — n.r.) și-a asumat retragerea acestui proiect. Doamna ministru a precizat că, în situația în care nu se va lua act de faptul că dumneai nu susține această ordonanță de urgență, este dispusă să își depună mandatul. Până la urmă, noi asigurăm partea tehnică a acestei legi, iar în cazul în care se încearcă variante care nu au cum să satisfacă obiectivele propuse, nu avem cum să le susținem și să fim de acord cu ele. În condițiile în care proiectul nu va fi retras mâine (miercuri — n.r.), doamna ministru își va da demisia', a spus Cosmin Andreica, consilier al ministrului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante