Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. Când va fi vârful

Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. Când va fi vârful

Ministrul Sănătăţii, despre cei care nu respectă autoizolarea: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. Când va fi vârful.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a avertizat că vârful epidemiei de Covid-19 în România este aşteptat pentru a doua jumătate a lunii aprilie şi ar putea însemna aproximativ 10.000 de cazuri confirmate. Potrivit ministrului, situaţia va escalada şi din cauza numărului mare de români reveniţi în ţară din zonele de risc.

”Creşterea cifrelor ar putea fi determinată şi de faptul că până acum s-au întors din străinătate în ţară în jur de 200.000 de români, dar până de Paşte sunt aşteptaţi să sosească încă pe atâţia”, a afirmat Nelu Tătaru, la Realitatea PLUS.

Noul ministru al Sănătăţii le-a transmis românilor care vor să se sustragă carantinei în care sunt puşi la întoarcerea în ţara că, dacă nu reuşesc să se gândească la propria sănătate, cel puţin să aibă respect pentru bătrânii şi copiii a căror sănătate le-ar periclita-o dacă nu respectă regulile de izolare impuse în condiţiile epidemiei.

„Sunt nişte oameni care au venit de frică, dar ajunşi aici bravează. Sunt nişte oameni care au fugit de moarte, dar pot aduce moartea la noi. Dacă nu-şi respectă propria imagine sau propriul corp, să aibă un respect pentru bătrânii, pentru copiii lor şi pentru toţi cei din jurul lor”, a fost mesajul lui Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătăţii a mai adăugat că România se apropie de Scenariul 4, ceea ce implică printre altele tratarea unor cazuri uşoare de boală la domiciliu, urmând ca doar cazurile severe să fie internate la boli infecţioase, iar cele critice la terapie intensivă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Prăbușirea unui dobitoc / Cum a primit Prostul politicii două lovituri năucitoare înainte de parlamentare

2 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

3 BREAKING USR anunță că nu intră la guvernare cu Orban premier!

4 VIDEO România prădată / Dezvăluiri incredibile despre cum se negociau și se dădeau șpăgile în guvernele PSD

5 ALERTĂ! Ce a apărut în Monitorul Oficial / PSD încearcă validarea lui Iordache la șefia Consiliului Legislativ, …