Ministrul Transporturilor anunţă atribuirea contractului pentru sectorul III din drumul expres Craiova - Piteşti

Ministrul Transporturilor anunţă atribuirea contractului pentru sectorul III din drumul expres Craiova - Piteşti

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat vineri, la Zalău, că a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru proiectarea şi execuţiei sectorului III al drumului expres Craiova - Piteşti.

"Am reuşit, colegii de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere au reuşit să finalizeze procedura de atribuire a contractului 'Proiectare şi execuţie Drum Expres Craiova - Piteşti, tronsonul III'. Vorbim de 31 de km de drum expres, 670 de milioane de lei, 12 luni proiectare şi 24 de luni execuţie", a declarat Lucian Bode.

El nu a precizat şi compania câştigătoare.

Ministrul Lucian Bode, alături de premierul Ludovic Orban efectuează, vineri, o vizită în judeţul Sălaj. Ei au participat la semnarea contractului de proiectare şi execuţie lucrări pentru Subsecţiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor şi Poarta Sălajului, parte a Autostrăzii Braşov - Cluj - Borş. AGERPRES /(A - autor: Gheorghe Pietrar, editor: Diana Dumitru, editor online: Adrian Dãdârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

2 Andrei Caramitru pune tunurile pe OMV: „Există suspiciuni de sabotare a economiei României și de furt generalizat”

3 Nouriel Roubini / „Se profilează mama tuturor crizelor economice”

4 Generalul din fruntea Armatei Poloniei: „Ne-am luat valizele cu bani și mergem, la dracu în praznic, în jurul lumii și încercăm să cumpărăm”

5 VIDEO Voi vedeți ce-au scos turcii din „cutia cu maimuțe”?