Ministrul Transporturilor spune că nu a intenționat să-și dea demisia din Guvern

Ministrul Transporturilor spune că nu a intenționat să-și dea demisia din Guvern

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat joi că nu a avut de gând să își dea demisia din Guvern și că vrea să își ducă mandatul până la final. "Telenovela de weekend, nu? Și eu am aflat, în weekendul ăla, eram bine, aveam o activitate de familie cu băiatul meu și am aflat, era un mare subiect, nu știu de unde s-a născut, cum s-a născut. În orice caz, e foarte mult de lucru la minister și nu cred că ar putea cineva să lase lucrurile care sunt de făcut acum pentru a pleca în altă parte. Am promis că rămân aici și aici o să rămân", a spus Costescu, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că are de gând să-și ducă mandatul până la final.

"Asta m-au întrebat și toți colegii și prietenii, dacă s-a întâmplat ceva. A fost un subiect de presă, probabil a fost o criză de subiecte în acel weekend și știți cu toții care e industria", a continuat Costescu.

Întrebat dacă are vreo nemulțumire cu privire la sistemul în care lucrează sau cu privire la ceea ce se întâmplă în Guvern, ministrul Transporturilor a răspuns: "Nici vorbă".

"Nu, nici vorbă și nu ne supărăm ca măgarul pe sat. Suntem într-o echipă la Guvern, dacă ar fi fost vreo nemulțumire nu ar fi ieșit întâi în spațiul public, ci ar fi aflat-o întâi premierul, dar, repet, nici vorbă de așa ceva. E o poveste interesantă", a arătat Costescu.

În urmă cu cinci zile, a apărut în presă o informație potrivit căreia ministrul Transporturilor este gata să îi înainteze premierului demisia, că nu ar mai vrea să continue în Guvern, pentru că nu reușește să controleze activitatea din minister.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro