Minor rănit în poligonul de la Cincu

Minor rănit în poligonul de la Cincu

Un minor a fost rănit, vineri seara, la poligonul Cincu, după ce a intrat într-o zonă interzisă și a dat foc pulberii de la niște cartușe folosite în timpul unui exercițiu militar, informează un comunicat al Centrul Național de Instruire Întrunită "Getica".

Potrivit sursei citate, persoana a fost transportată la Spitalul din Făgăraș.

"Vineri, 23 iunie a.c., în jurul orelor 18.45, Centrul Național de Instruire Întrunită "Getica", a fost informat cu privire la producerea unui incident produs în poligonul din Cincu, în care a fost rănită o persoană minoră din afara Ministerului Apărării Naționale. Persoana care a intrat în zona interzisă a poligonului și semnalizată conform reglementărilor în vigoare, a declarat Poliției Făgăraș că a strâns cartușe folosite pe timpul ultimului exercițiu, le-a desertizat și a dat foc pulberii rezultate. În urma exploziei, aceasta a fost rănită, ulterior fiind transportată de la domiciliul personal, la Spitalul din Făgăraș", precizează comunicatul.

Evenimentul este instrumentat de Parchetul Militar, iar la nivelul unității militare s-a constituit o comisie de cercetare a împrejurărilor evenimentului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa